Vlado Kos / CROPIX
O TOME S PRIČA

STEPANČIĆ NAPUŠTA PSG, STIŽE VARDAROV DIV, A MOGAO BI I HRVATSKI REPREZENTATIVAC Velika borba oko prvog vratara Šege

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 23. prosinac 2018. 17:04

Sudeći po napisima medija, Luka Stepančić će na kraju sezone napustiti PSG. U kojem pravcu, još se ne zna. U PSG bi trebao uz Nedima Remilija doći Vardarov div Dainis Krištopans.

On je želja trenera Raula Gonzalesa, koji je do prije godinu dana vodio Vardar. Želja Raula su i Moraes i Cindrić, no koliko će to sve odjednom moći realizirati ne ovisi samo o bogatim šefovima PSG-a.

Oko našeg prvog vratara u ovom trenutku, Marina Šege, vodi se velika borba. Veszprem je na broju 1, jer je po prvim planovima Šego trebao doći za Miklera koji se vraća u Szeged, što je definitivno.

Veszprem je kalkulirao s Appelgrenom iz Löwena dok je trener bio Vranješ, a sada se čeka rasplet financijske situacije u Kielcu, koji je kupio Andreasa Wollfa, ali će ga se morati odreći ne bude li ga se moglo plaćati.

I dok Veszprem nikako da odluči, u igru se oko Šege uključuje i Vardar koji je ostao samo na Milosavljevu, jer je Alžirac Gethbane ozlijeđen i hitno operiran. U svakom slučaju, do kraja SP-a u Njemačkoj i Danskoj imat ćemo rasplet.

Linker
25. travanj 2024 07:09