Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
NA KORAK DO POTPISA

STIŽE POJAČANJE IZ KRAGUJEVCA Srpski trener preuzima klupu riječkog ponosa?

Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 06. srpanj 2016. 17:39

Postojale su naznake da se nešto valja iza brda, a jučer su kuloarska nagađanja dobila potvrdu iz prve ruke. Riječane bi u nadolazećoj sezoni mogao preuzeti čovjek iz Partizanove škole vaterpola Uroš Stevanović, trener koji je prethodne sezone vodio Radnički.

Radnički, negdašnji finalist Lige prvaka, i to u sezoni kad je Kragujevčane predvodio reprezentativni bek Hrvatske Damir Burić, već neko vrijeme muku muči s besparicom. A čini se da je u susjedstvu “voda došla do grla”, klub je od siječnja u blokadi i navodno je njegovo daljnje postojanje dovedeno pod znak pitanja.

Stevanović, jedan od članova stručnog stožera u reprezentaciji Srbije, vjerojatno je upoznat sa situacijom na Kantridi nakon odlaska predsjednika Predraga Slobode, no, očito da pod Učkom “teku med i mlijeko” u odnosu na borbu koju trenutačno vode u Kragujevcu.

Kada je već odnos snaga takav, možemo samo konstatirati da nas je više iznenadio potez koji kane povući Riječani (Samir Barać, David Burburan... da nekoga ne zaboravimo, “nudili” su se iz domaćeg dvorišta), nego činjenica da dojučerašnji trener Radničkog, široj javnosti ne toliko poznato ime, očito nema ništa protiv da preuzme kormilo primorjaša...

- Istina, kontakt sa Stevanovićem postoji. Nismo još ništa potpisali, ali u razgovorima smo. Vidjet ćemo što će se dogoditi - kazao nam je Zoran Roje, sportski direktor Primorja EB.
- I o Igoru Pezelju se ozbiljno razmišljalo kao novom treneru, ali u međuvremenu su se stvari po pitanju toga tko bi trebao voditi momčad malo promijenile.

U kontekstu Stevanovićeva angažmana, zanimljivo je napomenuti da gotovo kompletan roster Radničkog iz sezone 2015/16. ima odrješite ruke u pronalasku nove sredine. Pa možda Riječani na istoj adresi pronađu i trenera i pokojeg igrača za svoje redove...

Linker
06. svibanj 2024 00:18