Foto: Ante Cizmic / CROPIX
VORI OTKRIO LOŠU VIJEST

TEŽAK UDARAC ZA HRVATSKU REPREZENTACIJU UOČI SUSRETA SA SRBIJOM! Ozlijedio se jedan od ključnih igrača: 'Opet ga čeka duga pauza'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. travanj 2019. 15:22

Direktor hrvatske rukometne reprezentacije Igor Vori bio je u posjetu Brestu gdje je gledao Final Foru SEHA Lige, a od tamo je za RTL otkrio i jednu jako lošu vijest. Naime, kako tvrdi Vori, Luka Cindrić se teško ozlijedio i čini se da ga sada čeka duža pauza.

Samim time, jasno je da na Luku ne možemo računati za utakmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020 godine.

"Došao sam pogledati sve igrače Zagreba i Nexea. Nažalost, loše vijesti došle su nam iz Poljske. Luka Cindrić se ozlijedio i, po informacijama koje imamo, opet ga čeka duga pauza. Želim mu što brži oporavak jer mislim da su nam ove dvije utakmice protiv Srbije ključne. Očekuje nas težak tjedan. U Beogradu nas očekuje paklena atmosfera", rekao je Vori za RTL.

IHF Handball World Championship - Germany & Denmark 2019 - Group B - Iceland v Croatia - Olympiahalle, Munich, Germany - January 11, 2019  Croatia's Luka Cindric in action with Iceland's Aron Palmarsson   REUTERS/Andreas Gerbert
REUTERS/Andreas Gerbert / REUTERS
Cindrić

Kauboje već godinama muče ozljede i čini se kako ni ovoga puta neće biti kompletni.

"Dobra vijest je da se vratio Mamić, dobili smo još jednog šutera, ali kad smo se ponadali da ćemo biti kompletni, onda se dogodilo ovo s Cindrićem. Igrači su dosta izmoreni jer stalno putuju i jako je važno da dobijemo te dvije utakmice", dodao je Vori.

Hrvatska i Srbija će prvu utakmicu igrati 11. travnja s početkom u 18:00 sati u dvorani Aleksandra Nikolića u Beogradu, a uzvratni susret je 14. travnja u 20:30 sati u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru.

Linker
03. svibanj 2024 12:59