AFP
NEGIRAO MEDIJE

Thorpeov menadžer: Ian je dobro. Nije na odjelu intenzivne njege i neće ostati bez ruke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. travanj 2014. 14:31

Menadžer umirovljenog velikana svjetskog plivanja Iana Thorpea (31), James Erskine, negirao je medijske napise da se njegov klijent nalazi na odjelu intenzivne njege i da bi mogao izgubiti lijevu ruku.

Podsjetimo, prema pisanju australskih medija, peterostruki olimpijski pobjednik je zadobio infekciju operiranog ramena, zbog kojeg je po dolasku u Sydney hitno prebačen na odjel intenzivne njege. Nedugo nakon toga objavljeno je da su se problemi pojavili nakon operacije u švicarskoj klinici, te da postoji mogućnost da Thorpe izgubi lijevu ruku. No to je sve negirao njegov menadžer:

- To su samo mediji. Thorpe nije više na odjelu intenzivne njege. Osjeća se dobro, ali umorno i sigurno neće biti spreman za izlazak na kavu ili sastanak s Princom Williamom. Sve što je jučer napisano o gubitku ruke su gluposti. U najgorim scenarijima ljudi mogu i preminuti od infekcije, da, ali to nije i Thorpeov slučaj – rekao je Erskine.

- Zadobio je infekciju i to je to. Liječi se i sve će biti u najboljem redu – zaključio je.

Spomenimo i da je prije dva mjeseca Thorpe završio u rehabilitacijskoj klinici u Sydneyju nakon što ga je policija pronašla kako potpuno dezorijentiran pokušava provaliti u vozilo. Njegov je agent objasnio da je Thorpe uzimao antidepresive i još neke lijekove kojima je ublažavao bol u ramenu.

Linker
04. svibanj 2024 04:02