Jacoby Jones

 LARRY FRENCH/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
‘SLOMLJENI SMO‘

Tuga u Americi: Preminuo osvajač Superbowla, zaspao je i nije se probudio...

Nakon igračke karijere, posvetio se trenerskom pozivu i podučavao mlade na sveučilištima
Piše: SNObjavljeno: 14. srpanj 2024. 20:57

Bivši NFL igrač i osvajač Superbowla Jacoby Jones umro je u 41. godini. Prema pisanju američkih medija, Jones je preminuo u snu u svojoj kući u predgrađu Houstona.

"Potpuno smo slomljeni viješću o smrti Jacobyja Jonesa. Jacoby je imao jedinstvenu sposobnost povezivanja sa svima na koje je naišao. Njegova karizma, radost i ljubav stvorili su jedinstvenu prisutnost koja je mogla osvijetliti svaku prostoriju ili uljepšati bilo koji mračni dan. Jacobyja ćemo dugo pamtiti ne samo po svom uspjehu na nogometnom terenu, već i po trajnim osobnim vezama koje je uspostavio s nebrojenim ljudima u organizaciji Ravens, zajednici u Baltimoreu i svakom području koje je nazivao domom. Dijelimo našu najdublju sućut s Jacobyjevom obitelji dok svi počinjemo procesuirati ovaj razarajući gubitak", stoji u objavi Baltimore Ravensa, momčadi za koju je nastupao od 2012. do 2014. i s kojom je osvojio jedini Superbowl u karijeri.

Jacoby je u karijeri još igrao za Houston Texanse (2007-2011), San Diego Chargerse (2015), Pittsburg Steelerse (2015) i Monterrey Steel (2017).

Nakon igračke karijere, Jacoby se posvetio trenerskom pozivu i podučavao mlade na sveučilištima.

Linker
21. kolovoz 2024 15:02