BOZO RADIC/CROPIX
AKTERI DUBROVAČKOG FINALA

Dok je treneru Mladosti iz usta curio med, Kobešćak je bio iskren: ‘Ovo nam se dogodilo već četvrti put!‘

U Dubrovniku su šokirani rezultatom finala Regionalne lige, sad slijedi bitka za državnog prvaka.
Piše: Davor BuconićObjavljeno: 15. srpanj 2020. 22:08

Mladost odnosi trofej iz Dubrovnika, a to je domaćinima logično jako teško palo.

- Morat ćemo analizirati malo dublje neke stvari, ne samo ovu utakmicu. Prošle godine u finalu Regionalne lige isto smo ovako izgledali, na Final 8 u Hannoveru prošle godine protiv Ferencvarosa isto slabo. Ove godine u Kupu protiv Mladosti isto slabo. I ponovno sada. Dakle, četvrti put i to nije slučajnost, negdje očito griješimo - rekao je Vjekoslav Kobešćak, trener Juga AO i okrenuo se idućem dvoboju istih suparnika i to ne baš optimistično:

- Pokušat ćemo neke stvari analizirati do subote kada ponovno igramo protiv Mladosti u prvoj utakmici doigravanja za prvaka. Međutim, kad sve ovo vidiš i kada nabrojiš naše slabe finalne utakmice, kad primiš sedam golova u jednoj četvrtini, nisu nam izgledi ni u subotu baš veliki.

​Na drugoj strani puno raspoloženiji trener. Zoranu Bajiću s usnama je curio samo med...

- Mislim da smo odigrali izvanrednu utakmicu, pokazali smo bolju formu od Dubrovčana. Nadao sam se ovakvoj igri u finalu, a odigrali smo doista borbeno, čvrsto, karakterno, imali puno kvalitetnih rješenja u napadu. U obrani smo bili čvrsti, disciplinirani, Marcelić je bio odličan na golu i to je rezultiralo našom zasluženom pobjedom. Čak i uvjerljivijom od one koju sam ja priželjkivao i u koju sam vjerovao.

Linker
19. travanj 2024 15:40