TONCI PLAZIBAT Cropix
MLADI JUGAŠI

Dubrovnik dočekao europske prvake, budućnost Hrvatske pozdravili Joković i Dobud

Odmora za prvake Europe nema, popusta još manje jer svi iz zlatne petorke konkuriraju za sastav već u četvrtak
Piše: Dean BauerObjavljeno: 09. rujan 2024. 11:58

Tko čeka taj i dočeka, tako su se načekali prijatelji, rodbina, stari i mladi Jugaši, šestorke iz VK Jug Adriatic osiguranje koja je na EP u Bugarskoj u konkurenciji do 19 godina osvojila zlatnu medalju. To što je sat otkucavao već ponedjeljak ujutro nije smetalo dočeku dostojnom prvaka - bakljadi i slavlju za Vlaha Pavlića, najefikasnijeg igrača cijelog EP, za Ivušu Burđeleza, Mara Šušića, Antu Jerkovića, Maura Prkoču, te Igora Računicu pomoćnog trenera u našoj reprezentaciji. Stigli su malo iza ponoći, te "zapalili" Gruž. Ništa novo za Dubrovnik, naučio se on na ovaj način dočekivati reprezentativne trofejne Jugaše.

Zlatne su pozdravili njihovi najbliži, obitelji, prijatelji, predsjednik kluba Tomislav Dumančić, sportski direktor Ognjen Kržić, najtrofejniji jugaš, jedini u povijesti s tri olimpijske medalje, Maro Joković, olimpijski pobjednik iz Londona 2012., a srebrni iz Pariza prije mjesec dana, Nikša Dobud...

image
TONCI PLAZIBAT Cropix

No, odmora za prvake Europe nema, popusta još manje jer svi iz zlatne petorke konkuriraju za sastav već u četvrtak kada Jug Adriatic osiguranje počinje s nastupima u Dubrovniku na kvalifikacijskom turniru Lige prvaka. Tko nije u nedjelju navečer i u ponedjeljak rano ujutro bio pred bazenom u Gružu na dočeku europskih prvaka imat će priliku jugaše - reprezentativce pozdraviti uoči utakmice 1. kola spomenutog kvalifikacijskog turnira Lige prvaka, protiv bukureštanskog Dinama, u četvrtak od 18.30 sati.

Linker
09. rujan 2024 11:59