TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
LJUBAVNA PRIČA NA EP-U

FOTO: Prosidba oduševila tribine u Splitu! Pratila ga je cijela reprezentacija, oglasio se i vječni ‘Kralj‘...

Sama utakmica sigurno neće ući u povijest, ali njih dvoje trenutak iz Splita neće nikad zaboraviti
Piše: Dean BauerObjavljeno: 02. rujan 2022. 12:55

Utakmica muškog turnira EP u Splitu, Gruzija - Slovačka sigurno neće ući u povijest vaterpola na našem kontinentu. Ni u anale gruzijskog i slovačkog vaterpola, ali za Iraklija Razmadzea i odabranicu srca njegova, Lisu, prvenstvo u Splitu i Europsko prvenstvo ostat će za sva vremena (tlo se nadamo) zapamćeno. Ovdje su naime, objavljene zaruke.

Irakli (inače drugi vratar gruzijske reprezentacije) je doslovno odmah nakon utakmice, onako mokar izašao iz bazena, te se uputio ravno prema tribina. Pratila ga je kompletna reprezentacija. Uspeo se stepenicama, u rukama mu se već našao spreman buket cvijeća, te je krenuo u zagrljaj njoj. Ona u biti ništa nije ni slutila, učinilo joj se vjerojatno zanimljivim da joj se dečko "vere" po tribinama, u kupaćim gaćicama i cvijećem. Zagrljaj, pusa, sve 5. A onda... Onda se putem razglasa oglasio vječni Kralj, Elvis Presley i "Love Me Tender". Irakli je na to kleknuo, izvadio kutijicu s prstenom (bio je odjeven ipak u gornji dio trenirke, a one imaju džepove), ona je lice prekrila rukama, svi u dvorani zapljeskaše, a oni tankoćutniji i suzu pustiše. I da... rekla je DA!

image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

- Zajedno smo godinu dana i Lisa obožava vaterpolo. Ali, obožava ga samo zadnjih godinu dana, prije nego smo se upoznali nije ga nikada gledala - nakon prosidbe će Irakli Razmadze. Igrač utakmice, iako ovu nije uopće odigrao ni minutu. Irakli inače brani za Dinamo iz Tbilisija, igrao je Ligu prvaka, što se zaruka tiče, odnosno prosidbe, te koliko je o tomu uopće razmišljao tijekom utakmice...

- Ne, ne, maksimalno sam razmišljao samo o utakmici - odlučno će Irakli. Ha, ajde recimo da mu vjerujemo. No, Lisi i Irakliju želimo svu sreću, dugačak i lijep brak.

image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix
image
TOM DUBRAVEC/ CROPIX Cropix

Linker
16. travanj 2024 12:54