Felipe Perrone i Luka Bukić
 ATTILA KISBENEDEK Afp
VATRENI ČETVRTFINALE

Legendarni hrvatski zet sada protiv Hrvatske: ‘I supruga će navijati za mene, a ne za Hrvatsku!‘

‘Vi znate da sam ja inače zaljubljen u Hrvatsku, u hrvatsku kulturu, a vaš vaterpolo cijenim...‘
Piše: Dean BauerObjavljeno: 01. kolovoz 2021. 02:53

Prvo što će mnogima pasti na pamet prije utakmice Hrvatska - Španjolska jest kako mi imamo nekog tko ih savršeno dobro poznaje, bivšeg španjolskog reprezentativca sada pod hrvatskom kapicom, Xavija Garciju. No, imaju i Španjolci pogled “iznutra” na hrvatski sastav.


Felipe Perrone (35), svojedobno najbolji igrač na svijetu, i danas pri vrhu, ne samo što je igrao u našoj ligi, u Jugu već se ondje i oženio. Supruga mu je Marija Pecotić iz Brne na otoku Korčuli!


- Supruga će sigurno navijati za mene, tu nema rasprave. Vi znate da sam ja inače zaljubljen u Hrvatsku, u hrvatsku kulturu, a hrvatski vaterpolo cijenim kao jedan od najboljih na svijetu. Sve najbolje vi imate. Od bekova, vratara do centra i mojeg prijatelja Vrlića, koji je za mene najbolji centar svijeta. Ono što nama odgovara je igra s malo golova i držanje našeg ritma - veli Perrone.

Sjajan sportaš, ali i fenomenalna osoba, vječno nasmijan. Brazilac po nacionalnosti, rođen u Riju, ali i hrvatski zet. Iako, ako mislite da bi zbog toga mogli imati “popust”, grdno se varate.

Linker
23. travanj 2024 09:24