NIKOLINA VUKOVIC STIPANICEV Cropix
VATERPOLO

Mladi hrvatski reprezentativci kreću na jak turnir u Beograd, novi izbornik odabrao 18 putnika

Prva utakmica Hrvatske na rasporedu je u petak, a protivnik će biti sastav Australije
Piše: Dean BauerObjavljeno: 01. lipanj 2023. 18:07

Mlada hrvatska vaterpolska reprezentacija, igrači do 20 godina, a pred kojima je skorašnji nastup na Svjetskom prvenstvu u rumunjskom Otopeniju kod Bukurešta (od 10. do 17. lipnja), brusit će formu na izvanredno jakom turniru "Trofej Beograda".

U glavnom gradu Srbije nadmetat će se 6 nacionalnih momčadi - Hrvatska, Mađarska, SAD, Australija, Crna Gora i domaćin Srbija. Novi izbornik naših mladića, Igor Hinić koji je preuzeo momčad prije nekoliko dana umjesto Mile Smodlake koji je zdravstveno spriječen, u Beogradu će voditi 18 igrača i to su - Duje Đula, Mauro Čubranić, Toni Bušić, Nikola Ljepava, Viktor Tončinić, Toni Radan, Vlaho Pavlić, Mauro Prkoča, Toni Mozara, Ivuša Burđelez, Niko Čubranić, Noa Burburan, Roberto Radić, Robert Stojanac, Hrvoje Zvono, Patrik Kolak, Vito Janković i Luka Babić.

Neki od igrača s popisa se već i nalaze u Beogradu, ali s momčadi Juga AO (Prkoča, Mozara, Zvono, Burđelez...). Prvu utakmicu Hrvatska na beogradskom turniru igra već ovog petka, od 21.00 sat, a suparnik će im biti Australija.

Linker
25. travanj 2024 01:53