VLADIMIR DUGANDZIC Cropix
NITKO TO NIJE OČEKIVAO

Srbi u šoku nakon debakla u Splitu: ‘Najveća bruka, debakl, sramota, više nismo velesila‘

Francuska je iznenađujuće izbacila Srbiju s Eura u vaterpolu i izazvala potres kod naših susjeda
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. rujan 2022. 08:10

Francuska je s 10:9 pobijedila Srbiju u Splitu i tako ju izbacila s Europskog prvenstva u vaterpolu već u osmini finala ovog natjecanja. Šokantan poraz od Francuza nije dobro sjeo Srbima, a njihovi mediji nisu štedjeli svoje reprezentativce.

"Najveća bruka srpskog vaterpola u povijesti, Francuska nas potopila i izbacila s Europskog prvenstva, NISMO VIŠE SILA!", piše Kurir u naslovu izvještaja u kojem se podvlači:

"Pomlađeni, neiskusni sastav, uz to i neke ozljede. Srbije nije bila favorit za osvajanje Europskog prvenstva, ali ostvareni rezultat je potpuno razočarenje."

U sličnom tonu piše i Telegraf koji u naslovu ističe: "Bruka vaterpolista Srbije, Delfini poslje 20 godina nisu prošli dalje od osmine finala EP!", a u tekstu dodaje i smjenu generacije:

"Događa se smjena generacije, nova lica su u bazenima s kapicom Srbije, ali ova generacija ne obećava previše. Tome u prilog ide i činjenica da je Srbija pretrpjela poraz od Francuske, koja i nije baš prepoznatljiva sila u vaterpolu."

Blic piše o "šokantnom porazu koji je ostavio Delfine bez medalje."

"Morat će ova ova generacija još puno toga proći da bi postala ekipa", zaključuje Blic.

Nova.rs je stavila naslov: "Debakl vaterpolista Srbije u Splitu: Francuska slavila poslije drame", a u tekstu ističe:

"Srbija je doživjela šokantnu eliminaciju sa Europskog prvenstva u Splitu nakon poraza od Francuske 10:9 poslije velike drame", zaključuje novinar Nove.

Linker
24. travanj 2024 22:26