Kapetan Andro Bušlje vodi 'Barakude' prema novoj medalji
 Goran Mehkek / Cropix
NOVO VRIJEME

TALIJANSKI GIGANT KRENUO U VELIKO POSPREMANJE U SVLAČIONICI Bušlji istječe ugovor, Elvis Fatović jedan od kandidata za klupu

Piše: Dean BauerObjavljeno: 08. svibanj 2020. 21:40

Ratko Rudić je tek otišao iz Genove, iz Pro Recca, vaterpolske utakmice se još ne naziru u Italiji, ali u prvaku Italije je vrlo živo.

Predsjednik kluba Maurizio Felugo u potrazi je za novim strategom, a onaj prvospominjani kandidat Carlo Silipo možda baš i nije najveći kandidat. Pogotovo kad znamo povijest odnosa Carla Silipa kao igrača i kluba iz Genove koji je u više navrata zvao Silipa u naponu igračke snage za prelaskom u Pro Recco, a ovaj ih je glatko odbijao... Uz to, i izvor iz Gazzette dello Sport poprilično sumnja u opciju Silipa za trenera Pro Recca.

Navodno je najizglednija opcija Gabi Hernandez, bivši i ne baš osobito uspješni španjolski izbornik koji je silno zaslužan za dolazak Xavija Garcije među Barakude. Naime, Gabi Hernandez je izbacio Xavija iz španjolske vrste i na tome smo mu vječno zahvalni.

Jedno od imena koje se spominje je naš Elvis Fatović, aktualni izbornik Australije. S njima ima ugovor do jeseni 2020. za kada se mislilo da će to već biti doba poslije OI u Tokiju. Među kandidatima je i Talijan Alberto Angelini.

Zanimljiv će biti i mercato u samoj svlačionici. Pro Recco je vrlo blizu dogovora s reprezentativcem Nicholasom Presciuttijem iz Brescie. Kad je riječ o odlascima uz Srbina Filipa Filipovića i naturaliziranog australskog centra, inače novozelandskog Maora, Joea Kayesa, navodi se i ime kapetana Barakuda Andre Bušlje. Štoviše, uz njega se već spominje i navodno zanimanje Marseillea.

- S Marseilleom nije bilo nikakvog kontakta, kao ni s bilo kojim drugim klubom. Imam ugovor s Pro Reccom koji mi istječe ove sezone, za koji mjesec, ali ne znam kakvi su planovi kluba. Čekam da me nazovu iz Recca ili ću ja njih - jučer nam je rekao iz Dubrovnika Andro Bušlje.

Linker
18. svibanj 2022 09:49