Split, 030523.
Bazen Poljud.
Treca utakmica finalne serije Prvenstva Hrvatske u vaterpolu izmedju VK Jadran i VK Jug Adriatic Osiguranje.
Na fotografiji: Loren Fatovic.

 NIKOLA VILIC Cropix
POZNATI SVI PAROVI

Fatović otac na Fatovića sina u četvrtfinalu Lige prvaka, pred jugašima izvanredno težak suparnik

Daleko najjači par, sraz dostojan i finala je onaj između Pro Recca i Ferencvarosa
Piše: Dean BauerObjavljeno: 25. svibanj 2023. 18:23

Nakon odigranih svih 14 kola vaterpolske Lige prvaka znani su parovi četvrfinala završnog turnira koji će se održati u Beogradu od 31. ovog mjeseca do 3. lipnja.

U četvrtzavršnici će se sastati: Barceloneta - Jug Adriatic osiguranje, Pro Recco - Ferencvaros, Olympiacos - Novi Beograd i Vouliagmeni - Brescia.

Daleko najjači par, sraz dostojan i finala je onaj između branitelja naslova prvaka Europe, Pro Recca trenera Sandra Sukna i Ferencvarosa kojeg vodi mađarski izbornik, bivši centar Mladosti, Zsolt Varga. Nije baš nezanimljiv niti par Olympiacos - Novi Beograd. Nama će jasno u središtu pozornosti biti susret dva Fatovića odnosno, Barcelonete koju trenira Elvis Fatović i Jug Adriatic osiguranja čiji je kapetan Loren Fatović.

Dakako, i uz želju, nadu da se Loren Fatović oporavi od ozljede koju je zadobio u posljednjem kolu, u gostima kod Brescie.

Prvak Španjolske pak, momčad Barcelonete čini nam se kao jedan od najvećih favorita za naslov prvaka Europe. Igraju trenutačno možda i najljepši vaterpolo u Europi, tako da je pred jugašima doista izvanredno zahtjevan i težak suparnik.

Linker
25. travanj 2024 07:45