Loren Fatović (u sredini)

 TONCI PLAZIBAT/CROPIX Cropix
ODLAZI DIJETE KLUBA?

Kapetan hrvatskog prvaka prelazi u redove najvećeg rivala? Potvrđeno nam je: ‘Da, postoji takva mogućnost...‘

Jadran je uhvatio ritam i pokušat će odgovoriti na prva dva pojačanja Juga za novu sezonu
Piše: Davor BuconićObjavljeno: 28. lipanj 2023. 14:35

Turistička sezona u Dubrovniku nije upitna ako napišemo "Bomba sa Straduna" jer radi se samo o super bombastičnoj najavi i vrlo velikoj mogućnosti da Fatović završi u splitskom Jadranu. Pritom se ne radi o treneru Elvisu Fatoviću koji je čvrst k‘o "stina pradidova" na klupi Barcelonete već o sinu mu Lorenu Fatoviću, trenutačno ozlijeđenom hrvatskom reprezentativcu i dosadašnjem kapetanu Jug Adriatic osiguranja. Nismo okolišali već smo dodatnu informaciju zatražili kod provjerenog izvora.

- Da, postoji u ovom trenutku realna mogućnost da Loren pređe u Jadran. Našem kapetanu je istekao ugovor, mi smo ponudili iznos koji je, objektivno veći od našeg plana za novu sezonu. Izgleda da je Jadran bio i izdašniji u ponudi - kaže informator koji je zamolio za tajanstvenost i koji je dodao i sljedeće.

- Mislim da je Jug dobio novog centra, igrača koji bi trebao zamijeniti Kakarisa koji je prešao u Pro Recco. Nedostaju još samo finesice i potpis. Radi se o reprezentativcu Kanade.

Dalje ili više od ovog, informator nije želio reći, ali kako malo što može ostati danas neotkriveno, iz drugih izvora doznajemo o kome je riječ. Bogdan Djerković (23), visok 198 cm, dečko rođen u glavnom kanadskom gradu Ottawi, a trenutačno još koji dan vjerujemo, član Ottawa United Titans. Po prezimenu bi se moglo zaključiti najvjerojatnije crnogorskog podrijetla.

Inače, Jug Adriatic osiguranje je dosad potpisao dvojicu igrača. Stigao je reprezentativac Španjolske, Sergi Cabanas iz Sabadella i najbolji igrač proteklog Prvenstva Hrvatske, naš reprezentativac, Rino Burić iz Jadrana. Splićani sada pokušavaju uzvratiti istom mjerom i dogovoriti se s najboljim Jugovim igračem. Po svemu sudeći u tomu su i uspjeli, a sve bi se moglo znati i službeno možda do kraja tjedna.

Linker
18. svibanj 2024 11:39