Vaterpolisti traže veliku podršku i u Zagrebu

 TONCI PLAZIBAT Cropix
MADE IN CROATIA

Navijači drž‘te se, ovako se to radi u Hrvatskoj: Prvo ima, ali zapravo nema, a onda opet ima, ali skuplje

Cijene ulaznica za završnicu Europskog prvenstva naglo su skočile i to za 50%
Piše: Emir FulurijaObjavljeno: 10. siječanj 2024. 11:44

Hrvatska vaterpolska reprezentacija preselila se iz Dubrovnika u Zagreb gdje će u se boriti za medalju na Europskom prvenstvu. Nakon prepunog bazena u Gružu očekuje se isto tako dobro popunjen bazen na Savi i velika podrška našim navijačima.

Hrvatska u četvrtfinalu igra protiv Grčke ili Nizozemske, utakmica se igra u petak u 18:30, a ulaznice za tu utakmicu u ponedjeljak i utorak nisu bile dostupne preko internetskog sustava kupnje. Paket za dvije posljednje utakmice tog dana prodavao se po cijeni od 10 eura, ali nije ga bilo moguće kupiti.

Izgledalo je kao da su ulaznice rasprodane, ali nije bilo tako. Određeni kontingent Hrvatski vaterpolski savez je pustio u prodaju danas, ali cijena je odjednom postala veća i to za 50%. Umjesto 10 eura za dvoboj Hrvatske i vjerojatno Grčke te Italije i pobjednika susreta Crna Gora - Njemačka, sada trebate platiti 15 eura po ulaznici.

image

Ulaznica za četvrtfinale je koštala 10 eura, sada je 15

SCREENSHOT: ADRIATICKET

Nije ni 15 eura puno za četvrtfinale Europskog prvenstva, ali mogla je ta cijena od početka biti istaknuta, a ne da se mijenja u zadnji čas. Što se polufinalnih utakmica tiče, cijena ulaznice je 25 eura i može se kupiti, dok je cijena za finale i utakmicu za treće mjesto 45 eura. I ona se mijenjala, jer se prije nekoliko dana mogla kupiti za 30 eura, a trenutno ove od 45 nisu dostupne. Valjda će to biti i konačna cijena.

Linker
18. svibanj 2024 22:12