Maro Joković

 RONALD GORSIC Cropix
POTVRĐENO

Sjajna vijest iz Dubrovnika: Legenda potpisala novi ugovor, na Gružu ostaje do 2025. godine

Jako dobar rasplet za njega, klub, a rekli bi osobno i za jednog mladića među jugašima
Piše: Dean BauerObjavljeno: 07. lipanj 2023. 12:43

Još će nas najmanje dvije godine na desnoj strani dubrovačkog Jug Adriatic osiguranja oduševljavati Maro Joković. Igrač na kojem se godine, a bit će ih u listopadu punih 36, ne primijete. Plivački, šuterski, asistentski kao mladić, pun zrelosti i iskustva. U finalnoj seriji za naslov prvaka Hrvatske, bio je bez ikakve rasprave jedan od 2-3 najbolja igrača obje momčadi.

Maro Joković je potpisao još 2 godine ugovora s matičnim mu klubom iz Dubrovnika. Dobra vijest za njega, klub, a rekli bi osobno i za jednog mladića među jugašima, mladog Hrvoja Zvona. Ovaj 20-godišnjak je silno napredovao u godinu dana, možda čak i najviše od svih mladih talenata kluba iz Gruža, a s dodatne dvije sezone igranja s legendom poput Jokovića, može samo dodatno napredovati, još više naučiti i onda pokucati na vrata seniorske vrste. Pod preduvjetom dosadašnjeg rada. Uz učitelja Jokovića uz sebe dvije godine, pa dakako i trenera Kobešćaka.

Ujedno, Jug Adriatic osiguranje je i u "lovu" na centra. Odlaskom Kakarisa u Pro Recco, te nemogućnosti dovođenja Duževića iz splitskog Jadrana, koliko doznajemo Dubrovčani su "bacili oko" na nekog sidraša iz Italije...

Linker
06. svibanj 2024 15:19