Loren Fatović

 NIKOLA VILIC Cropix
SVE JE RIJEŠENO

Službeno: Kapetan najžešćeg rivala potpisao za Splićane! Ubrzo stiže i novo pojačanje s iste adrese?

Završen je dosad najzvučniji transfer godine, ali to ne mora značiti da je kraj velikim poslovima
Piše: Dean BauerObjavljeno: 30. lipanj 2023. 13:22

Dvojbe zapravo i nije bilo, ali budući da smo u prvoj informaciji o prelasku Lorena Fatovića, kapetana Juga Adriatic osiguranja u momčad novog prvaka Hrvatske splitski Jadran, navodili da je sve 99% sigurno odnosno da još ipak nije stavljen potpis na ugovor, sada je i to riješeno.

Tijekom petka, Loren Fatović je potpisao ugovor za Jadran na godinu dana, jasno uz opciju mogućeg produljenja. Jednako tako, ugovor je potpisan i s crnogorskim reprezentativcem, ljevakom Đurom Radovićem. Sve ovo ipak ne znači nužno da je za Jadran posao u prijelaznom roku okončan.

Splićani još uvijek traže i mogućnost ojačavanja braničkog reda, nakon što je klub napustio i u Dubrovnik preselio, Rino Burić. To nije baš pitanje koje bi Jadran morao pod svaku cijenu obaviti, ali nije niti nemoguće da još jedan branič aterira u klub sa Zvončaca. U tom se pogledu inače u vaterpolskim kuloarima, sve učestalije spominje i još jedan jugaš, reprezentativac Matias Biljaka. Sljedeći dani će pokazati i hoće li se to ostvariti.

Linker
05. svibanj 2024 14:49