Petar Muslim

 GORAN MEHKEK Cropix
VATERPOLO

Teški udarci za Primorje: Muslim se ozlijedio, a dvojica moraju na operaciju i za njih je sezona završena

Ono što je ipak dobro jest da će se popularni Musa vratiti uskoro
Piše: Dean BauerObjavljeno: 03. ožujak 2023. 15:35

Pobjednici regionalne A1 lige, sljedeće sezone dakle sudionici Premier lige, riječko Primorje EB u petak navečer na rasporedu ima domaći susret protiv zagrebačke Mladosti u 14. kolu državnog prvenstva. Posljednjem uoči doigravanja.

No, Riječane su sustigle poprilične tegobe zdravstvene naravi. Njihov jedan od najiskusnijih i najboljih igrača, bivši reprezentativac, Splićanin Petar Muslim je trenutačno ozlijeđen, napuknulo mu je rebro. Ono što je ipak dobro jest da će se popularni Musa vratiti uskoro, za njega sezona ni u kojem slučaju nije završena. No, sezona je gotova za dvojicu mladića koji su neizostavni dio prve momčadi primorjaša. Centar Luka Tomić (2002.) i napadač Roko Vuković (2003.) imaju problema s ramenom, te će obojica "pod nož".

Jedan već i jest, Roko Vuković (igrač lijeve strane) je operativnim putem riješio tzv. nestabilno rame, dok će centar Luka Tomić uskoro na operaciju ramena (hrskavica). Oporavak nakon ovakvih operacija je dugotrajan, višemjesečan, te je za obojicu sezona nažalost završena.

Linker
24. travanj 2024 15:55