Jadran vaterpolo

 SCREENSHOT
UZAVRELE STRASTI

Video: Opći kaos i žestoka tučnjava srpskih i hrvatskih vaterpolistica! ‘Na krive su se namjerile!‘

Obje postave koje su bile u tom trenutku u vodi su se potukle
Piše: Dean BauerObjavljeno: 13. prosinac 2021. 09:57

Trebala je to biti posljednja utakmica drugog po redu turnira ženske vaterpolske Dunavske lige u mađarskom Szentesu. Teško da je itko u Hrvatskoj uopće zamijetio to natjecanje koje se održavalo od petka, i u kojem sudjeluju ponajbolji sastavi Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Rumunjske, Srbije, te sveučilišna vrsta Velike Britanije. No, sada će ga zapamtiti, naime u bazenu su se solidno “pošorale” vaterpolistice iz Splita i Novog Sada.

Prvo je, ali još u žaru borbe Dora Vujević dobila snažan udarac u glavu, oko točnije zbog čega je završila u bolnici u Kecskemetu. No, malo kasnije je nastala “frka u vodi”. Zakačile su se igračice međusobno, obje postave koje su bile u tom trenutku u vodi su se potukle, a suci su odlučili kazniti samo dvije igračice Jadrana.

>>> Video pogledajte OVDJE! (Situacija na 23:10)

- Nakon toga su me suci pitali hoćemo li nastaviti. Budući da je postojala bojazan da u nastavku ne dođe i do većih izgreda, bila je naelektrizirana atmosfera, a nas čeka sljedećeg vikenda finale Hrvatskog kupa, odlučio sam da je pametnije ne nastaviti utakmicu. Ruskinje u Vojvodini su solidno tukle, jedino što su se namjerile na krive - jučer će nam iz Mađarske trener jadranašica, Aljoša Kunac. Na koncu je utakmica registrirana 5:0 za Vojvodinu.

Linker
26. travanj 2024 13:54