Leona Popović

 PONTUS LUNDAHL Afp
SPEKTAKL

Velika sportska subota: Od jutra nas čekaju uzbuđenja, evo gdje gledati skijaše, rukometaše i HNL utrku

Pregršt sportskih događanja na rasporedu je ove subote
Piše: SNObjavljeno: 16. ožujak 2024. 07:16

Ispred nas je bogata sportska subota. Hrvatski skijaši, rukometaši, HNL prvoligaši, kao i ostatak europskog nogometnog svijeta u punom su pogonu.

Pregršt sportskih događanja započinje odmah ujutro u 9 sati, kada će u akciji biti Filip Zubčić, a na rasporedu će biti muški veleslalom u Saalbachu, kao i ženski slalom u kojem nastupaju Zrinka Ljutić i Leona Popović, a koji je na rasporedu od 10.30 sati. Druga vožnja muškog slaloma kreće u 12 sati, dok je ženska druga vožnja na rasporedu od 13.30. Prijenose možete pratiti na Drugom programu HTV-a.

Od 14.30 sati igraju hrvatski rukometaši. Izabranici Dagura Sigurðssona pobjedom protiv Njemačke mogu gotovo sigurno osigurati plasman na Olimpijskim igrama, a prijenos utakmice iz Hannovera možete pratiti na Doma TV.

image
RONNY HARTMANN Afp

HNL vikend kreće od 15 sati utakmicom Slaven Belupa i Rijeke, a nastavlja se od 17.10 utakmicom Hajduka i Lokomotive, sa standardnim prijenosom na Max Sportu.

Međunarodni europski nogomet ponudit će puno poslastica, tako od 16.15 Real Madrid gostuje kod Osasune, dok je u 18.30 sati veliki premierligaški okršaj Manchester Cityja i Newcastle. Utakmice možete pratiti na Arena Sport kanalu.

Linker
30. travanj 2024 21:29