Alexander Hassenstein / Getty Images
U RUJNU U MINSKU

VELIKO PRIZNANJE ZA DVOJE HRVATSKIH ATLETIČARA Uz bok Sandri Perković borit će se za Europu u okršaju protiv Amerikanaca

Dvoboj će se odvijati tako da će u svakoj od 37 disciplina nastupiti po četiri predstavnika Europe i SAD-a, pobjednici će dobiti devet bodova, drugoplasirani sedam, trećeplasirani šest i tako sve do posljednjeg mjesta i jednog boda.
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 15. kolovoz 2019. 12:43

Kao što smo i najavili, Filip Mihaljević uključen je u reprezentaciju Europe koja će se 9. i 10. rujna boriti protiv SAD-a u zanimljivom atletskom dvoboju na stadionu Dinamo u Minsku.

Filip je trenutačno četvrti na europskoj ljestvici u bacanju kugle tako da je njegovo uključivanje u izabranu vrstu Starog kontinenta očekivano i logično. Kao malo iznenađenje poziv je stigao i Mariji Tolj, europskoj U-23 prvakinji u bacanju diska, koja će se tako pridružiti Sandri Perković čiji nastup još prije potvrđen.

Dvoboj će se odvijati tako da će u svakoj od 37 disciplina nastupiti po četiri predstavnika Europe i SAD-a, pobjednici će dobiti devet bodova, drugoplasirani sedam, trećeplasirani šest i tako sve do posljednjeg mjesta i jednog boda. Ukupni zbroj bodova dat će pobjednika dvoboja.

Linker
05. svibanj 2024 02:42