Michael Dodge/Getty Images
NA ŽESTOKOM UDARU

VIDEO: DRAMATIČNA SCENA U SJENI SRAMOTNOG PONAŠANJA 'Suigrača vam iznose s terena, a vi ovo radite? Odvratno!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2019. 21:28

Težak sudar igrača i dramatična scena obilježili su utakmicu australskog nogometa koju su proteklog vikenda odigrali Charlton i North Melbourne.

Igrač Charltona Liam Jones pao je na pod i ostao nepomično ležati nakon kontakta s Cameronom Zurhaarom iz suparničke momčadi. Stadion je utihnuo, nekoliko igrača priskočilo je u pomoć Jonesu, a tijekom te dramatične scene dio Charltonove postave uhvaćen je kamerom u jednom jako dobrom raspoloženju.

Tema njihovog razgovora nije poznata, ali nasmijano društvo našlo se na velikom udaru kritika. Osim što su ih zbog neprimjerenog ponašanja razapeli mediji, ništa blaži nisu bili ni brojni navijači koji su ih preko društvenih mreža žestoko napali u komentarima.

"10 golova ste u zaostatku, suigrača vam iznose s terena, a vi ovo radite? Odvratno!" - samo je jedan u moru komentara bijesnih navijača.

Za razliku od Jonesa koji je završio u bolnici, nešto bolje je prošao Zurhaar koji je 'zaradio' posjekotinu, no ona ipak nije bila toliko ozbiljna da ne bi mogao nastaviti utakmicu.

Iako rezultat nije toliko bitan u ovoj priči, spomenimo da je North Melbourne slavio sa 120-62.

Linker
19. svibanj 2024 02:22