Facebook
RAZLIČITI TEMPERAMENTI

VIDEO: DVIJE VELIČANSTVENE POBJEDE I DVA POTPUNO RAZLIČITA SLAVLJA Kad Hrvati feštaju autobus vozi na dva kotača, a kako to rade susjedi Slovenci...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. siječanj 2017. 14:35

Hrvatska i Slovenija izborile su plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Francuskoj i tako došle na korak do teoretske mogućnosti o igranju međusobnog finala za zlatnu medalju. Pobjede nad Španjolskom, odnosno Katarom, donijele su ih na 60 minuta od mogućeg finala, a igrači obiju reprezentacija slavili su već u autobusu na putu od dvorane prema hotelu.

Slovenija je iskoristila posrtanje Njemačke protiv Katara i svladala bogatu državu s Arapskog poluotoka za veliki polufinale protiv Francuza, dok je Hrvatska još jednom potvrdila kako je riječ o konstanti i još jednoj potvrdi da smo rukometna velesila.

Iako su na prvi pogled dvije malene susjedne države gotovo identično slavile u autobusu, usporedimo li snimke, lako je prepoznati razlike u mentalitetu dvije povijesno bliske, a opet u temperamentu različite nacije.

Dok su s jedne strane 'kauboji' skakali po autobusu i njihali ga, igrači Slovenije su mirno, kulturno, sjedili, na svojim sjedalima i tek si u ludoj radosti dopustili povisiti ton. Izbornik Veselin Vujović im je dao da se opuste. Ipak su stigli do polufinala, a i on je nešto južnijeg i istočnijeg mentaliteta...

Linker
19. travanj 2024 22:40