screenshot
A SADA PO ZLATO U HRVATSKOJ

VIDEO: KAPETAN HRVATSKE POSLAO EMOTIVNU PORUKU NAVIJAČIMA 'Hvala vam na velikoj podršci, nadam se da vas nismo iznevjerili'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2017. 20:15

Nakon dramatičnog nastupa na Svjetskom prevenstvu u Francuskoj hrvatski rukometaši vratili su se kući. Dugo će se pamtiti Horvatov promašeni sedmerac u posljednjoj minuti protiv Norvežana u susretu za finale, a možda još i više senzacionalan povratak Slovenaca u utakmici za treće mjesto. Sada naše reprezentativce očekuje kratka pauza, pa povratak u klubove, a potom i pripreme za nadolazeće Europsko prvenstvo koje će se iduće zime igrati u Hrvatskoj.

S druge strane HRS je trenutačno u lovu na nasljednika Željka Babića koji bi trebao povesti reprezentciju prema prvom europskom zlatu. Nakon povratka u Lijepu našu navijačima se odlučio još jednom emotivnom porukom obratiti kapetan Domagoj Duvnjak.

- Dragi navijači, u ime cijele reprezentacije, igrača i stručnog stožera, hvala vam na velikoj podršci koju smo dobili tijekom ovog Svjetskog prvenstva. Nadam se da vas nismo iznevjerili. Vidimo se na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
20. svibanj 2024 21:07