Robert Valai
LINO VIŠEBOJAC

VIDEO: MEDVJEDIĆ LINO RAZVESELIO 1001 UČENIKA U DVIJE ŽUPANIJE Fantastična atmosfera u obje škole, vrhunsko raspoloženje pojačale dvije zvijezde

Piše: Ivanka OžboltObjavljeno: 10. ožujak 2020. 14:32

Medvjedić Lino je u Virovitičko-podravskoj i Osječko-baranjskoj županiji, na 13. i 14. Lino višebojcu ove sezone razveselio 1001 učenika. Iako virovitička OŠ Ivane Brlić Mažuranić s pet područnih škola Čemernica, Milanovac, Rezovac, Rezovačke Krčevine i Taborište broji 780, a OŠ Kneževi Vinogradi s PŠ Karanac i Grabovac samo 221 učenika, atmosfera je u obje škole škole bila fantastična.

U dva školska sata se natjecalo, pjevalo, plesalo, navijalo, skakalo... Cijelo vrijeme osnovci nisu štedjeli glasove, a dok su lopte "trčale" po parketu, mahali su transparentima, pomponima i balonima.

Vrhunsko raspoloženje u obje su škole pojačale sportske zvijezde. S osnovcima iz Virovitice družili su se trener rukometaša Nexea i pomoćni trener muške reprezentacije Hrvoje Horvat i seniorska prvakinja Hrvatske u katama i najbolja sportašica Virovitice Sara Malčec. Djeca iz Kneževih Vinograda zabavljala su se sa sjajnim Osječanima - gimnastičarom Robertom Seligmanom, vlasnikom 31 medalje s europskih prvenstava, Mediteranskih igara i natjecanja Svjetskog kupa i mladim atletičarom Darijem Preklom, koji drži drugi najbolji hrvatski rezultat u skoku s motkom (5,31 m).

Nezgodna ozljeda prsta Seligmanu je uništila olimpijski san, ali ne i sportski duh. - Krajem svibnja ću na EP u Baku. Želim finale i kao i uvijek, borbu za medalju - poručio je.

Linker
28. travanj 2024 19:02