Getty
TEŠKOG SRCA PRIZNAO

VIDEO: Niti slavni brat Vitalij nije mogao vjerovati svojim očima! 'Vladimir me šokirao'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. studeni 2015. 12:05

Ishod borbe između Vladimira Klička i Tysona Furyja koja je održana u subotu navečer u Düsseldorfu iznenadio je boksačke fanove diljem svijeta.

Malo tko se mogao nadati da će Irac srušiti drugog najdugovječnijeg vladara u povijesti boksačke teške kategorije. Daleko od toga da je to bila spektakularna borba, ali bila je to borba u kojoj je Fury pokazao više, što su vidjeli i suci i bodovno su presudili u njegovu korist 116-111, 116-111, 115-112.

"Brat me šokirao jer znam koliko je Vladimir dobar, ali to nije pokazao u ovoj borbi“, rekao je Vitalij Kličko, aktualni kijevski gradonačelnik.

"Gledao sam Vladimira puno puta i znam kakvu snagu ima, ali ništa od toga nisam vidio protiv Furyja. Možda je samo imao loš dan, a možda je nešto drugo posrijedi, saznat ćemo. U svakom slučaju će dobiti priliku za uzvrat“, dodao je 44-godišnji brat Kličko.

"Fury je bio za nijansu bolji, a Vladimir je predugo čekao i morao je više riskirati. Fury je dobar boksač s posebnim stilom, ali Vladimir nije napravio svoju zadaću“, zaključio je bivši svjetski prvak prema WBC i WBO verzijama.

Linker
18. lipanj 2024 13:39