Erik Williams / USA TODAY Sports
PROŠLA KROZ MREŽU

VIDEO: POTRESNE SCENE NA UTAKMICI BEJZBOLA Djevojčica završila u bolnici nakon što ju je pogodila loptica, igrač koji ju je pogodio potpuno se slomio

Piše: Damjan RaknićObjavljeno: 30. svibanj 2019. 13:58

Četverogodišnja djevojčica završila je u bolnici nakon što ju je na utakmici bejzbola između momčadi Chicago Cubsa i Houston Astrosa pogodila loptica koju je na tribinu stadiona Minute Maid u Houstonu lansirao igrač Cubsa Albert Almora mlađi (25), piše Daily Mail.

Do nesreće je došlo pred kraj četvrte izmjene kada je Almora mlađi "faulirao" lopticu koja je potom završila na tribini iza treće baze. Loptica je navodno prošla kroz zaštitnu mrežu koja je bila prostrta na mjestu gdje prestaje teren i počinje tribina.

May 29, 2019; Houston, TX, USA; A young fan is taken up to the concourse to receive medical attention after being hit by a foul ball by Chicago Cubs center fielder Albert Almora Jr. (5) during the fourth inning against the Houston Astros at Minute Maid Park. Mandatory Credit: Erik Williams-USA TODAY Sports - 12793521
Erik Williams / USA TODAY Sports

"Čim sam udario (lopticu), prvo sam ugledao djevojčicu", rekao je Almora mlađi nakon utakmice. "Sve mi je nekako mutno, ostatak moje igre u toj izmjeni. Kada je izmjena završila, otišao sam do tribine, nisam se mogao suzdržati. Molim se, bez riječi sam. Kako sam otac dva dječaka - Ako Bog da moći ću s tom djevojčicom ostati u kontaktu do kraja svog života."

Na snimkama i fotografijama s utakmice može se vidjeti da se Almora mlađi nakon "fauliranja" loptice odmah uhvatio za glavu. Almorini suigrač Jason Heyward (29) i trenere Joe Maddon (65) pokušali su utješiti mladog igrača Cubsa. Duboko uzdrman incidentom, Almora mlađi ipak je nastavio s igrom.

May 29, 2019; Houston, TX, USA; Chicago Cubs center fielder Albert Almora Jr. (5, center) is consoled by right fielder Jason Heyward (22, left) and manager Joe Maddon (70) after a fan was hit by a foul ball during the fourth inning against the Houston Astros at Minute Maid Park. Mandatory Credit: Erik Williams-USA TODAY Sports - 12793124
Erik Williams / USA TODAY Sports

Kada je izmjena završila, Almora mlađi otišao je do mjesta gdje je djevojčica sjedila kako bi doznao što joj se dogodilo.

Kako piše Daily Mail, djelatnica osiguranja mu je rekla da je djevojčica ozlijeđena, ali da je bila pri svijesti te da je djelovala dobro. Čuvši da je djevojčica prema svemu sudeći dobro, Almora mlađe se od olakšanja rasplakao u naručju djelatnice osiguranja.

Prekid zbog nemilog incidenta trajao je nekoliko minuta.

Domaćin utakmice momčad Houston Astrosa poslije utakmice objavila je da je djevojčica prebačena u bolnicu, ali da ne mogu reći više od toga. David LeVasseur, muškarac koji je uhvatio lopticu koja se odbila od pogođene djevojčice tvrdi da ni na loptici ni na sjedalu nije bilo krvi.

"Čuli smo vrisku. Vidjeli smo oca koji je pokupio djevojčicu i potrčao prema izlazu. Popratio sam ga da mjesta gdje su bili djelatnici hitne pomoći. Bila je pri sebi, bila je pri svijesti. Djelovala je OK", rekao je LeVasseur.

Korisnici društvenih mreža nahvalili su Almoru mlađeg zbog njegove reakcije i brige za djevojčicom.

Linker
27. travanj 2024 02:31