LINO VIŠEBOJAC

VIDEO: RUKOMETAŠI NEXEA I OSJEČKI ATLETIČARI PROVELI DAN S OSNOVCIMA Pogledajte kako je izgledao posjet Line i u Gornjem Bazju

Piše: Filip OžboltObjavljeno: 07. ožujak 2019. 10:14

Danas će biti veselo u Semeljcima, mjestu i općini u Osječko-baranjskoj županiji. U OŠ Josipa Kozarca koja je dobila ime po poznatom hrvatskom književniku u čijem opusu je jedno od najprepoznatljivijih djela pripovijetka Tena, dolazi Lino višebojac. Projekt koji učenicima donosi vrhunsku zabavu, natjecanje i navijanje, koji cijeni dječju kreativnost i talente, pršti od plesa, pjesme, smijeha, oduševljava likovnim radovima, sastavcima, porukama na transparentima, skupit će u školsko-sportskoj dvorani sve učenike matične, ali i svih šest područnih škola (Forkuševci, Mrzović, Kešinci, Koritna, Vrbica i Vučevci).

Djeca su uzbuđena i nestrpljiva, jedva čekaju da se upoznaju i s junakom svog djetinjstva, medvjedićem Linom, da barem na trenutak zaborave školske obveze. Vesele se i druženju sa sportskim zvijezdama koje će se igrati s njima i vjerojatno otkriti neke tajne svojih uspjeha.

Na 297. Lino višebojac u 13 godina putovanja po osnovnim školama i 14. ove sezone, gosti Semeljaca bit će rukometaši Nexea, pivoti Mario Tomić koji je igrao za reprezentaciju Katara i Marin Šipić, ugodno iznenađenje u reprezentaciji Hrvatske na Svjetskom prvenstvu ove godine, a u kvartetu zvijezda bit će i dvoje mladih nadarenih atletičara osječke Slavonije Žito, državni prvaci i reprezentativci u skoku s motkom Elija Valentić i Dario Prekl.

Početak Lino višebojca zakazan je za 12 sati.

Linker
02. svibanj 2024 09:27