NEWS IMAGES LTD/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA News Images Ltd/alamy/alamy/profimedia
SKANDAL NA OTOKU

VIDEO Zvijezda uhvaćena u prijevari sa prijateljevom ženom na javnom mjestu. Ekspresno izbačen iz kuće

Nakon vikenda se život engleske ragbijaške zvijezde Joea Westermana dramatično promijenio
Piše: SNObjavljeno: 16. veljača 2023. 13:26

Riječ je o 33-godišnjem igraču Casleford Tigersa Joeu Westermanu koji je snimljen kako se seksa sa nepoznatom ženom na javnom mjestu, u mračnoj uličici.

Snimka je završila u javnosti dva dana prije početka nove sezone, a spomenuta žena navodno je supruga od njegovog prijatelja. A i sam Westerman je u braku od 2014. godine i s Lauren ima troje djece.

Snimka je postala viralna na društvenim mrežama, a na njoj se vidi Westerman sa spuštenim hlačama u seksualnom činu sa ženom.

"Ne mogu dovoljno jasno naglasiti da na videu to nisam ja. Joe i ja zajedno imamo troje djece od kojih jedno ima skoro 15 godina i oni ne moraju ovakve stvari gledati na društvenim mrežama", napisala je Lauren Westerman na društvenim mrežama.

The Sun navodi kako je Westermana supruga, nakon što je kompromitirajući video procurio u javnost, izbacila iz obiteljske kuće.

Zvijezda Castleford Tigersa se u međuvremenu ispričala, ali nije pomoglo.

"Želim se ispričati svojoj obitelji i prijateljima, kao i navijačima, sponzorima, osoblju i direktorima Castleford Tigersa, kao i svojim suigračima. Nakon ovoga sam shvatio da moram poraditi na svojim odlukama vezanim uz konzumaciju alkohola", rekao je Westerman, koji je u dresu engleske reprezentacije skupio dva nastupa.

Linker
24. travanj 2024 05:46