Luana Alonso

 PROFIMEDIA
‘ZLOČESTA‘ PARAGVAJKA

FOTO Plivačica napravila kaos u Parizu pa otvorila OnlyFans: ‘Obećajem, nećeš požaliti‘

Nakon skandala na OI odlučila je reći zbogom plivanju te je otvorila OnlyFans račun
Piše: SNObjavljeno: 15. listopad 2024. 11:33

Jedna od najatraktivnijih natjecateljica na nedavno održanim Olimpijskim igrama u Parizu, Luana Alonso, napravila je pravi mali kaos u tamošnjem selu te je potom iz istog i izbačena. Naime, paragvajsku plivačicu su čelnici Saveza odlučili udaljiti iz sela nakon što su je optužili da narušava atmosferu.

Alonso nije željela davati bilo kakve posebne izjave o svemu što se dogodilo nakon što je optužena za provokativno oblačenje i ometanje drugih sudionika Igara, ali je ipak u jednom trenutku odlučila ponuditi svoju stranu priče.

- Žrtva sam lažnih informacija. Želim reći kako nisam izbačena, prestanite širiti takve informacije - rekla je Luana, kojoj se na teret stavlja da je među svojim kolegama šetala u privatnoj odjeći, a ne u onoj koju joj je osigurala delegacija Paragvaja.

Nekoliko mjeseci nakon čitave drame, Alonso je napravila totalni zaokret u karijeri. Odlučila je reći zbogom plivanju te je otvorila OnlyFans račun na kojem za svoj ekskluzivni materijal naplaćuje cifru od 35 dolara mjesečno.

Inače, na spomenutoj platformi, u Luaninoj biografiji piše:

- Tvoja omiljena bivša plivačica. Obećajem, nećeš požaliti. Jako ćemo se zabaviti zajedno (u porukama).

Također treba istaknuti kako bivša plivačica već ima 1,1 milijun pratitelja na Instagramu, a njezini obožavatelji sada se mogu pretplatiti i na njezin sadržaj na OnlyFans-u.

Linker
15. listopad 2024 11:33