Nikola Stojić

 Screenshot: Instagram
NEMILE SCENE

Incident u Srbiji! Direktor Zvezde prebio trenera Partizana! ‘Ovo je nedopustivo i skandalozno ponašanje‘

Vijesti o nemilim događajima dolaze iz Srbije, konkretno o fizičkom obračunu dužnosnika Partizana i Crvene zvezde
Piše: SNObjavljeno: 07. studeni 2022. 21:04

U Veslačkom savezu Srbije viđeni su nemili događaji koji su na rezultirali tučnjavom, otkriva Sportski žurnal.

Tako je došlo do fizičkog obračuna predsjednika Izvršnog odbora Veslačkog saveza Srbije i sportskog direktora Crvene zvezde Dušana Kovačevića i trenera Partizana Nikole Stojića.

Povodom nemilog događaja oglasio se veslački klub Partizan.

"Danas je u Beogradu, u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, došlo do uznemirujućeg događaja, nesvakidašnjeg u svijetu veslanja, kada je Dušan Kovačević, predsjednik Izvršnog odbora Veslačkog saveza Srbije, bez razloga napao našeg najtrofejnijeg veslača i trenera naših olimpijaca Nikolu Stojića, zadavši mu više udaraca u glavu, nakon čega je Stojić na kratko izgubio svijest i ostao krvave glave. Kako je sam Stojić rekao, nije bilo nikakvog povoda za ovako nemile scene. Ovo je još jedan dokaz kakvi ljudi nam vode Savez", naveli su iz Partizana.

Kovačević se oglasio za Sportski žurnal.

"Bio sam u uredu sa tajnikom, radili smo bitan posao. Stojić je došao i ometao nas je, na šta sam mu rekao da izađe. Nije prvi put da ulazi i galami. Stao sam kod vrata i rekao mu da izađe. On je onda skočio, tako da je to bio nasrtaj na mene. Došlo je do fizičkog kontakta, nije da je netkoo nekoga udario, već je to bio fizički kontakt koji se završio tako kako se završio. Sa mnom je bio i tajnik saveza. Ovo je posljedica bezobraznog ponašanja koje vodi taj klub prema ostalima koji vode Savez", rekao je Kovačević.

Oglasio se i Stojić koji je rekao: ‘Ovo je nedopustivo i skandalozno ponašanje predsednika IO VSS, ničim izazvan me je napao i udario nekoliko puta. Takvoj osobi nije mjesto u veslanju i srpskom sportu. Ovo mu nije prvi put da je napao nekog."

Linker
19. travanj 2024 00:53