Martin i Valent Sinković

 ZELJKO PUHOVSKI Cropix
Braća Sinković poručila:

‘Nije ovo nikakav početak kraja, nego samo dvije lošije utrke. Iduće godine vratit ćemo se još jači!‘

‘Razočarani smo finalom, ali to je sport - tako je kako je. Čestitam ekipama koje su bile daleko ispred nas‘
Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 25. rujan 2022. 16:15

U finalnoj utrci u disciplini dvojac na pariće, Braća Sinković zauzeli su četvrto mjesto i ostali bez medalje po prvi put još od 2010. godine. Prvi su bili Francuzi (6:09.34), drugi Španjolci (6:10.52) i treći Australci (6:11.92). Braća Sinković, zaustavili su se na ukupno 19 medalja, od čega 14 zlatnih, ako se računaju sva najveća natjecanja - Olimpijske igre, Svjetska i Europska prvenstva.

- Razočarani smo finalom, ali to je sport - tako je kako je. Čestitam trima ekipama koje su bile daleko ispred nas, bili su klasa za sebe. Moramo analizirati što se dogodilo, vidjeti što napraviti da budemo bolji, ali ovo će nam definitivno biti motivacija za iduću godinu - rekao je Valent Sinković.

Treba iz poraza uvijek izvući neku pouku. Ne bih govorio koji je uzrok jer iskreno ni ne znam trenutno. Zadnsu tu došli daju podršku, posebno navijačima koji jih par tjedana je čamac išao jako lijepo na treninzima i sve je bilo dobro tako da ćemo naknadno analizirati sve s trenerom. Definitivno ne mislimo da je ovo početak kraja ili kraj nego samo dvije lošije utrke i mislim da ćemo se iduće godine vratiti još jači - rekao je Martin Sinković

Zahvalio bih svima koji nam daju podršku, posebno navijačima koji su došli iz Hrvatske, velika većina iz Dubrovnika. Zaista im puno hvala kao i svima koji su nam slali pozitivnu energiju i poruke, stvarno smo osjetili veliku podršku - dodao je Valent Sinković.

Stvarno je bilo posebno ići na vodu i čuti naše navijače. Nadamo se da ćemo se sljedeće godine vratiti u svoje pobjedničke vode jer ova sezona je do sada bila savršena i mislim da možemo tako i sljedeće - zaključio je Martin Sinković.

Linker
27. svibanj 2023 13:09