Cropix
NOVI IZBORNIK 'KAUBOJA'

VORI I DUVNJAK 'Babić nije novost, već je radio s nama. Nastavljamo gdje smo stali'

'Radili smo pet godina sa Slavkom Golužom, bilo je dobrih i loših stvari u tome, ali, sve u svemu, mogu reći da je napravio veliki posao i da to treba poštovati'
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 01. ožujak 2015. 09:46

Kada se mijenja izbornik, to je uvijek stresna situacija , posebno za momčad koja s istim visokim očekivanjima mora nastaviti dalje. Slavka Golužu na klupi je zamijenio Željko Babić, Zorana Gopca u ulozi koordinatora Ivano Balić, a Pero Metličić došao je na mjesto prvog pomoćnika novom izborniku. Dojučerašnji suigrači postali su suradnici u novom poslu, a ako bude funkcioniralo kako je funkcioniralo na terenu, sve će biti dobro.

Sve su to promjene koje zaslužuju komentar, u prvom redu, dvojice najvažnijih igrača reprezentacije kapetana Igora Vorija i najboljeg igrača Domagoja Duvnjaka, njegova zamjenika, u krajnjem slučaju... O tim i o raznim drugim temama, evo kako govore.

Počinjemo s kapetanom Vorijem. Slavko Goluža više nije izbornik, to je novost?

- Radili smo pet godina, bilo je dobrih i loših stvari u tome, ali, sve u svemu, mogu reći da je napravio veliki posao i da to treba poštovati.

Dalje ćete s novim izbornikom Željkom Babićem?

- Babić nije novi, on je već bio s nama. Pokazao se kao jako dobar, sustavan, uporan i ako ću biti tamo, bit će mi drago da mu mogu pomoći na bilo koji način. Dugo ga znam, igrali smo u Italiji u Pratu skupa dok na nas nije još nitko obraćao pažnju. A, eto, danas su se stvari promijenile.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A

Linker
22. rujan 2024 21:39