SN pub kviz 4.

 SN
PRIHVATITE IZAZOV

Vraća se Pub kviz Sportskih novosti! Tražimo najveće sportske znalce, prijavite svoju ekipu

Ime vaše ekipe pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zajedno s imenima članova (najviše pet)
Piše: Andro PolićObjavljeno: 22. siječanj 2024. 23:02

Sportske novosti raspisuju novu potragu za najvećim sportskim znalcima! Ako u malom prstu imate ubojite golgetere, epske preokrete, olimpijske domaćine, grbove, junake i tragičare, ne oklijevajte. Očekujemo vas među 40-ak borbenih ekipa koje će odmjeriti svoje snage na 4. Pub kvizu Sportskih novosti.

Nakon tri uspješna prošlogodišnja izdanja, naš prvi kviz u 2024. održat će se u ponedjeljak, 19. veljače u 19 sati, na već poznatoj lokaciji, u IQ Baru na zagrebačkom Vrbiku (Ulica Lavoslava Ružičke 66).

Prva dva izdanja SN pub kviza pobjedama je zapečatila "Petorica u Sportskima", čiju je dominaciju na posljednjem, božićnom kvizu prekinula ekipa "Družba pere dres", a djelić atmosfere možete pogledati OVDJE.

Smatrate li da možete pomrsiti račune braniteljima naslova, ili ste jednostavno željni večeri ispunjene zabavnim sportskim pitanjima, ugodnom atmosferom i dobrom glazbom, naš kviz pravo je mjesto za vaše društvo. Kao i obično, najbolje ekipe s kviza neće otići praznih ruku, a sudjelovanje je i ovaj put besplatno, po čemu je Pub kviz Sportskih novosti jedan od rijetkih bez kotizacija.

S obzirom na velik interes, preporučujemo da što ranije prijavite svoju ekipu. Prijavu možete izvršiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a u prijavi je potrebno navesti ime ekipe te imena svih članova (najviše pet!)

P.S. Iako prva izdanja održavamo u Zagrebu, u budućnosti želimo SN pub kviz dovesti i u ostale hrvatske krajeve, a vi nam javite u kojemu biste gradu htjeli zaigrati naš kviz.

Neka igre počnu!

Linker
07. svibanj 2024 02:42