Čileanska manekenka Daniella Chavez

 SCREENSHOT
BIVŠA PLAYBOYEVA ZEČICA

Vruća Čileanka ‘zapalila‘ Twitter objavom o seksu s nogometnim superstarom: ‘Imam video kao dokaz‘

Proslavljeni Portugalac još se nije oglasio na temu ovog skandala
Piše: SNObjavljeno: 03. ožujak 2023. 16:48

Sjećate li se Danielle Chavez? Čileanska manekenka i bivša Playboyjeva zečica tvrdila je još 2015. godine da je spavala s Cristianom Ronaldom dok je Portugalac još bio u vezi s Irinom Shayk, te je dospjela pod svjetla reflektora. Međutim, kada je The Sun objavio njenu izjavu, mnogi su je optužili da širi lažne vijesti.

Nedavno se ponovno aktivirala kad je na Twitteru, gdje je pratitelji i dalje zadirkuju zbog tog skandala, napisala da posjeduje video snimke odnosa s Ronaldom, ali je ubrzo izbrisala spomenuti odgovor. Marca pak iz svojih izvora prenosi ono što je Čileanka objavila:

"Bio je to samo seks. Znala sam u prošlosti poricati priče da to izbjegnem, ali stvar je već naveliko poznata. Nemam razloga izmišljati tako nešto. Čak imam video da to dokažem, ali ga ne mogu prenijeti jer je to njegova privatnost, a mi smo potpuno goli na snimci", pisalo je u odgovoru.

Jedno je sigurno, Daniella Chavez bi ‘zapalila‘ internet kad bi objavila spomenuti video. Nikakav odgovor Cristiana Ronalda nije stigao i malo je vjerojatno da će reagirati na bilo koji način.

Danas je ova 37-godišnjakinja postala influencerica i TV voditeljica koja na Instagramu ima preko 17 milijuna pratitelja.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Što se sve događa u Osijeku i zbog čega Rene Poms uopće nije trebao biti trener slavonskog prvoligaša? Koju je veliku grešku HNS napravio u tom slučaju? Smjena trenera u Osijeku bila je glavna tema novog izdanja podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom. Pričali smo i o utakmicama četvrtfinala Kupa Hrvatske, promjeni sustava igre Hajduka te najavili 24. kolo SuperSport HNL.

Linker
30. travanj 2024 12:32