CROPIX
SP RUKOMETAŠA

ZAOKRET PREKO NOĆI Kladionice Hrvatskoj uoči početka nisu vjerovale, ali sada smo jedni od glavnih favorita...

Treba, međutim, istaknuti kako su Španjolci drugi favoriti s puno 'nižim' koeficijentom od nas. Možda je vrijeme da Babić i društvo nekome donesu i bogatstvo...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. siječanj 2017. 19:34

Iako je, kada je u pitanju, bilo kakvo veliko natjecanje, hrvatska rukometna reprezentacija uvijek jedan od najvećih favorita za sami vrh, Hrvatska je u Francusku na Svjetsko prvenstvo stigla s osjetno slabijim koeficijentom kladionica.

Međutim, uoči četvrtfinalnih srazova situacija je nešto drugačija. Hrvatska je sada treći favorit natjecanja. Dakako, važno je istaknuti da su tome kumovali Danci i Nijemci koji su ispali s turnira kao olimpijski pobjednici, odnosno europski prvaci, no ne treba Željku Babiću i njegovim igračima oduzeti ništa od onog dobrog što su napravili na SP-u.

Francuska je i dalje prvi favorit s koeficijentom 1.60, a na drugom mjestu je Španjolska koja je na 5. Hrvatska je treća s 13 (ponegdje i 12) koliko ima i Švedska, dok su iza njih s koeficijentom 15 Slovenija i Norveška. Mađarska je pretposljednja s 25, a Katar posljednji s 50.

Linker
03. svibanj 2024 10:09