Carl Grundstrom

 Ronald Martinez/Getty Images Via Afp
NHL

Kingsi prekinuli niz od četiri poraza

Strijelci za Kingse u pobjedi nad Predatorsima bili su Grundstrom, Turcotte, Lewis i Fiala
Piše: HinaObjavljeno: 01. veljača 2024. 11:07

Los Angeles Kingsi su prekinuli niz od četiri poraza pobjedom 4:2 na gostovanju kod Nashville Predatorsa, a hokejaši Ottawe i Anaheima su odnijeli pobjede u produžetku utakmica protiv Detroita, odnosno San Josea.

Bile su to posljednje tri utakmice u sjevernoameričkoj Nacionalnoj hokejaškoj ligi (NHL) prije stanke za All-Star vikend.

Strijelci za Kingse u pobjedi nad Predatorsima bili su Carl Grundstrom (9), Alex Turcotte (26), Trevor Lewis (54) i Kevin Fiala (59), a za Nashville su pogađali Filip Forsberg (46) i Philip Tomasino (57).

Kalifornijski derbi u Anaheimu odlučen je u produžetku, a junak domaćih Ducksa bio je Frank Vatrano koji je u petoj minuti produžetka postigao gol za konačnih 3-2. Isac Lundestrom (3) i Troy Terry (59) su bili strijelci za Duckse u osnovnom dijelu utakmice, a za Sharkse su pogađali Anthony Duclair (7) i Marc-Edouard Vlasic (38).

U produžetku je odlučen i dvoboj u Detroitu, gdje su gostujući Senatorsi slavili s 3-2. Pobjednički pogodak u trećoj minuti produžetka postigao je Shane Pinto.

Osim njega, strijelci za Ottawu bili su Mark Kastelic (24) i Brady Tkachuk (35), a za Red Wingse su pogađali Daniel Sprong (9) i Dylan Larkin (52).

Linker
04. svibanj 2024 02:22