Lilie James

 SCREENSHOT/FACEBOOK
horor u školi

Mlada trenerica pronađena mrtva u toaletu teretane: ‘Jasno je da je ubijena, policija je zgrožena scenom‘

Osumnjičeni je sa žrtvom bio u kraćoj ljubavnoj vezi, a policija ga još uvijek traži
Piše: SNObjavljeno: 26. listopad 2023. 10:47

Šokantne vijesti iz Australije. Policija je usred noći dobila prijavu da je 21-godišnja Lilie James pronađena mrtva u toaletu u teretani St. Andrew‘s Cathedral Schoola. Mlada trenerica vaterpola je i radila u školi koja ima 1440 učenika.

Nadzornik Martin Fileman je rekao kako je James pronađena s ‘ozbiljnim povredama glave‘.

- Po njenim ozljedama je jasno da je žrtva ubojstva. Mjesto zločina je zgrozilo policajce koji su tamo stigli.

Fileman je otkrio i kako policija traga za muškarcem, također u 20-im godinama, koji je također zaposlen u školi. ABC je otkrio da je riječ o Paul Thijssenu koji je sa žrtvom kraće vrijeme bio u vezi.

Policija je na drugom mjestu pronašla i neke od predmeta povezanih s ubojstvom i traje potraga za osumnjičenim. Policija ga traži i helikopterom.

- Tražimo muškarca u ranim 20-im godinama koji nam može pomoći u rješavanju ovog slučaja. Vjerujemo da je i on zaposlenik škole.

O svemu su se oglasili i iz škole koja će biti zatvorena iduća dva dana zbog ‘kritičnog incidenta‘.

- Učenici nisu bili upleteni i ne postoji nova opasnost. Dio škole, koji nije otvoren za učenike, je mjesto zločina i čekamo dozvolu policije prije no što i taj dio otvorimo za sve - poručili su iz škole.

Škola je učenicima i roditeljima ponudila i psihološku pomoć. Fileman je rekao kako je događaj bio ‘ekstremno zastrašujuće iskustvo‘ za obitelj žrtve i školsku zajednicu.

- Molimo sve da imaju na umu da je tu jako velik broj učenika koji će se suočiti s ovime danas. Žrtva je zaposlenica škole i svi će se s time susresti kada dođu u školu - dodao je Fileman.

Linker
22. travanj 2024 23:21