Foto: Screenshot
NEZAPAMĆENO RAZBIJANJE

Nevjerojatan rezultat: Momčad izgubila s nestvarnih 57:0, a njihov golman sakupio čak 65 obrana

Svi igrači Tajlanđana postigli su barem jedan gol, osim dva vratara koji su promatrali ovu viktoriju na gol Kuvajta
Piše: SNObjavljeno: 25. travanj 2024. 18:07

Popularizacija različitih sportova diljem svijeta odavno je uzela maha, pa se tako nogomet igra u gotovo svakom kutku naše planete, a i ostali ekipni sportovi polako slijede isti primjer.

Jedan od brojnih je i hokej na ledu, koji osim tradicionalnih velesila poput države koja ga je i izmislila Kanade, te SAD-a, Finske, Švedske, Norveške, Slovačke, Češke, Švicarske i Njemačke, svoju popularnost širi i na neke druge kontinente.

Tako se u glavnom gradu Uzbekistana Taškentu igra kontinentalno prvenstvo Azije i Oceanije u hokeju na ledu za mlađe od 18 godina na kojem nastupaju domaćin Uzbekistan, Malezija, Iran, Indonezija, Mongolija, UAE, Makao, Indija te Tajland i Kuvajt.

I baš je susret Tajlanda i Kuvajta zaokupio pozornost nešto šire javnosti, jer Kuvajćani su uspjeli primiti 57 golova te izgubiti rezultatom 57:0. U 60 minuta hokeja uputili su tek jedan jedini udarac na gol Tajlanđana, a da bi situacija bila još bizarnija pobrinuo se golman ekipe Faisal Al Lenqawi koji je upisao nevjerojatnih 65 obrana i spasio svoju reprezentaciju još goreg poraza.

Svi igrači Tajlanđana postigli su barem jedan gol, osim dvojice vratara koji su besposleno promatrali ovu viktoriju na gol sirotog Al Lenqawija, pa je Tajland upisao i drugu pobjedu u grupnoj fazi natjecanja i čeka eliminacijske susrete, dok su se Kuvajćani vjerojatno oprostili od nastavka natjecanja drugim porazom i ukupnom gol razlikom 2:74.

Linker
25. travanj 2024 18:07