Zvi Levran

 Screenshot
ŽRTVE SE I DALJE JAVLJAJU

Razotkrivanje doktora-monstruma: Mlade hokejaše je dirao po genitalijama, postavljao ‘čudna‘ pitanja...

Uhićen je u listopadu prošle godine, a trenutačno je suočen s 27 točaka optužnice
Piše: SNObjavljeno: 01. veljača 2023. 23:35

Poznat je i pod nadimkom „Hockey Doc“, a često su naglašavali kako je omiljen u društvu. Nakon hokeja, igrače je znao povesti do kuće nakon treninga, a nikada mu nije bio problem usput kupiti im sok, a onima koji su bili stariji - i pivo. Ipak, ispostavilo se kako se radi o monstrumu.

Zvi Levran, 66-godišnji urolog porijeklom iz Izraela, bio je liječnik u više hokejaških momčadi, većinom u američkim srednjim školama, a 19. listopada prošle godine uhićen je i optužen po sedam točaka seksualnog uznemiravanja povezanog uz uglavnom mlađe igrače. Kako je vrijeme odmicalo, javljale su se nove žrtve njegovih „tretmana“, pa je tako trenutačno suočen s 27 točaka optužnice, u 12 različitih slučajeva.

Počeo je volontirati u momčadi svog sina prije 20-ak godina, međutim, kako je vrijeme odmicalo, njegovo je „liječenje“ poprimilo itekako čudne obrise. Prvi incident datira oko 2003. godine, kada je počeo dječake dirati u području genitalija. Igrači su obično dolazili radi ozljeda leđa ili nogu, međutim liječnik je i dalje nastavio slične prakse i na drugima. Prilikom pregleda, znao ih je pitati potpuno nebitna i nepovezana pitanja poput onih o njihovu seksualnu životu, bivšim curama ili čak o masturbaciji.

Iako se radilo, kako je već rečeno, o primjerice pregledima kralježnice, od svih je igrača gotovo uvijek tražio da svuku hlače i gaćice, što je bilo u potpunosti nebitno za njihov pregled. Nakon uhićenja, negirao je sve optužbe, sasvim je izgledno kako će njegova budućnost biti iza rešetaka.

Linker
02. svibanj 2024 08:27