Connor Bedard sa svojim roditeljima Tomom and Melanie Bedard

 Canadian Press/shutterstock Editorial/profimedia
AFERA U SVLAČIONICI

Skandal u redovima velikana, spavao s majkom suigrača pa dobio otkaz: ‘Ovo je teška situacija‘

‘Privatnost umiješanih je trenutno najvažnija‘, poručili su iz kluba
Piše: SNObjavljeno: 30. studeni 2023. 17:16

Veliki skandal trese Chicago Blackhawkse. Hokejaš Corey Perry je dobio otkaz, a mediji u SAD-u pišu kako je 38-godišnjak bez posla ostao zbog afere koju je imao s mamom mladog suigrača, 18-godišnjeg Connora Bedarda.

Iz kluba su se oglasili priopćenjem i rekli kako je Perry otpušten zbog ‘neprihvatljivog ponašanja‘, a iza toga navodno stoji afera s majkom 18-godišnje zvijezde koja je bila prvi pick ovogodišnjeg drafta.

- Nakon interne istrage Chicago Blackhawksi su zaključili da je ponašanje Coreyja Perryja neprihvatljivo i da narušava pravilnik naše ekipe. Ovo je teška situacija i svi sigurno želite odgovore. Najvažnije je da smo poduzeli neophodne korake, a o ostalim potezima ćete ubrzo biti obaviješteni. Nadam se da razumijete zašto vam danas ne mogu dati sve odgovore. Privatnost umiješanih je trenutno najvažnija - rekao je PR stručnjak Blackhawksa Kyle Davidson.

image

Corey Perry #94, Dylan Hunter #79 i Marc Methot #3

DAVE SANDFORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Dave Sandford/getty Images/profimedia

Davidson je dodao kako su priče o aferi izmišljene.

- Ovo nema veze s obitelji niti jednog našeg igrača. Odvratno je tako nešto pomisliti - dodao je Davidson.

Majka mladog Bedarda, atraktivna Melanie, nije prvi puta u centru pažnje. Već ljetos je bila glavna tema svih medija kada je njen sin potpisao za klub. Njena pojava je oduševila brojne navijače koji su navijali da klub uzme mladog igrača baš zbog nje.

Linker
16. travanj 2024 01:53