Tim-Kevin Ravnjak

 INSTAGRAM SCREENSHOT
NEPRIMJERENA REAKCIJA

Zvijezda iz susjedstva izazvala skandal! Objavio golu fotografiju bivše žene pa ostavio poruku njezinom ocu

Fotografija je ubrzo uklonjena i njegov profil limitiran, no šteta je već bila učinjena
Piše: SNObjavljeno: 12. siječanj 2023. 21:17

Skandalozne vijesti dolaze iz susjedne nam države. Naime, slovenski snowboarder Tim-Kevin Ravnjak izazvao je bijes bivše supruge i bivšega tasta eksplicitnom fotografijom na društvenim mrežama.

Ravnjak je ujutro na svom Instagram profilu objavio fotografiju gole bivše supruge s potpuno otkrivenim međunožjem i vidljivim "posljedicama" spolnog odnosa.

Fotografija je ubrzo uklonjena i Ravnjakov profil limitiran, no šteta je već bila učinjena.

Uz fotografiju je bila poruka koja je više nego očigledno bila namijenjena bivšemu tastu, odnosno ocu bivše supruge. "Moj Romane, kažeš da ćeš me srediti. Ali Nina ima dosta dobru jetru", napisao je aludirajući na buran zajednički život koji je vodio s bivšom suprugom.

Nakon što se par razišao, Ravnjaka je bivša supruga navodno jesenas ostavila i, prema njegovim uvjeravanjima, dugo mu uskraćivala kontakte s kćeri. Iznimno mu je navodno dopustila samo jedan kontakt za svoj rođendan, o čemu je Tim-Kevin opširno pisao na društvenim mrežama.

Tim-Kevin Ravnjak je dvostruki olimpijac koji je predstavljao Sloveniju na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u Pyongchangu i Zimskim olimpijskim igrama 2014. u Sočiju. Na Igrama 2014. natjecao se u disciplini halfpipe i završio na 8. mjestu.

Linker
17. travanj 2024 06:04