Bison promo
MALE INOVACIJE

Zuhra i Tin - Otac i sin otkrivaju kako napraviti nogometni kutak za prijatelje o kojem će svi pričati

Predlažemo nekoliko savjeta za nezaboravno druženje tijekom nogometnog prvenstva.
Piše: SNObjavljeno: 02. srpanj 2021. 11:54

Europsko nogometno prvenstvo donosi brojna uzbuđenja i zabavna druženja. Uz pravog i moćnog pomagača, uredite atraktivni korner u kojem će svi uživati

Nogometna prvenstva zasigurno spadaju u najpopularnije sportske svečanosti. Ona predstavljaju tradiciju, natjecanje i sportski duh, ali prije svega ona okupljaju ljude. Ništa se ne može usporediti s osjećajem druženja i navijanja za nacionalni tim i crvene kockice uz najdraže prijatelje i obitelj pa u nastavku predlažemo nekoliko savjeta za nezaboravno druženje tijekom nogometnog prvenstva.

image
Bison promo

1. Izradite udobni namještaj od drvenih paleta

Drvene palete su posljednjih godina postale jako popularne kad je riječ o dizajniranju vanjskog ili unutarnjeg prostora. Ljetno praćenje utakmica bit će ugodnije ukoliko spajanjem nekoliko njih napravite ugodnu i prostranu vanjsku sjedeću garnituru. Predlažemo da ih prekrijete šarenim i mekanim jastucima ili vrećama za sjedenje, a izvrsno može poslužiti i kao stalak za televizor.

2. Osigurajte mjesto za hranu i piće s pomoćnim stolićima

Bez mirisnog roštilja te hladnog i osvježavajućeg pića, praćenje utakmice je nezamislivo! Budite kreativni kad je riječ o mjestima za odlaganje čaša i tanjura. Stoliće možete izraditi i sami od starih kovčega, drvenih kutija i škrinja. Možete upotrijebiti i debla te njihovom obradom dobiti atraktivne plohe koje će se na prirodan način uklopiti u otvoreni prostor, a ukoliko imate stare komode koje više ne koristite, ovaj je prostor idealan da joj malim renovacijskim zahvatima udahnete novi život i date joj novu namjenu.

3. Uljepšajte prostor ambijentalnom rasvjetom

Vanjska svjetla pretvorit će vaš vrt u moderan i jedinstven osobni prostor koji će vaš navijački kutak i izdvojiti iz mnoštva. Osim što vam omogućava dulji boravak na otvorenom, svjetleće visilice, lampice ili solarna rasvjeta, odabrana u vašem osobnom stilu, osvježit će sveukupni izgled vašeg vrta dati mu novu vrijednost.

image
Bison promo
BISON

4. Upotpunite prostor zidnim satom da nikada ne zakasnite na početak omiljene utakmice

Zuhra i Tin – “Ocat i sin“ ime je poznatog komičarskog dua koji nas, u seriji zabavnih i edukativnih videa, vode kroz sve tajne Bison ljepila, a kako biste bili sigurni da nećete propustiti utakmicu omiljenog nogometnog tima, pogledajte kako to rade Zuhra i Tin, uz moćno Poly Max High Tach Express Transparent ljepilo iz Bison asortimana, s visokom početnom čvrstoćom i brzim postizanjem završne snage.

Više informacija o bogatom asortimanu ovih snažnih ljepila može se pronaći na službenoj internetskog stranici, kao i na Facebook te Youtube kanalu.

Linker
27. svibanj 2024 08:11