Jordan Mansfield/Getty Images
NEMA KONTAKATA

SPORTSKE NOVOSTI DOZNAJU: SLAVEN BILIĆ NIJE DOŠAO U ISTANBUL NA NIKAKVE PREGOVORE Ovo je pravi razlog dolaska bivšeg izbornika Vatrenih u Tursku

Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 28. svibanj 2019. 16:24

U ponedjeljak se Slaven Bilić vratio iz Istanbula. Tamo je bio na poziv turskog nogometnog saveza, gdje je trenerima kandidatima za pro licencu, prenio neka svoja praktična iskustva iz karijere.

Bilić je bio trener u Besiktasu i tamo je stekao više prijatelja, a zadržao je i odličan odnos sa predsjednikom kluba Fikretom Ormanom. Kako se praktično od odlaska iz kluba (svibanj 2015.) nije vraćao u Istanbul, Bilić je spremno prihvatio poziv tamošnjeg saveza, jer je sada bez profesionalnih obveza, mogao uz predavanje na konferenciji, obići i svoje prijatelje.

Ice Hockey World Championships - Final - Canada v Finland - Ondrej Nepela Arena, Bratislava, Slovakia - May 26, 2019 Finland's Kevin Lankinen celebrates after winning the World Championship. REUTERS/David W Cerny - UP1EF5Q1NY1JC
Screenshot

No, kako nam je potvrđeno od bliskih mu suradnika, nema nikakvih kontakata, a još manje pregovora sa bilo kojim turskim klubom.

Sukladno običajima da se i zauzeti treneri sele na sve strane, nije čudno da se Bilića, koji je od zimus slobodan nakon otkaza u Saudijskoj Arabiji, spominje u raznim realnim i nerealnim kombinacijama.

Linker
19. svibanj 2024 01:01