Zagreb, 121210.Dvorana Dom Sportova.Regionalna Ebel liga, 27.kolo hokejaske utakmice izmedju Medvescaka i EC VSV iz Villacha.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
STIŽE RED BULL

Sraz najboljih golmana lige - hoće li u Villachu golovi padati na kapaljku?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. prosinac 2010. 22:29

Bit će ovo sraz dvojice najuspješnijih vratara dosadašnjeg dijela EBEL-a. Ispred čuvara mreže Medveščaka Roberta Kristana, nalaze se vratar Red Bull Salzburga Reinhard Divis, 35-godišnji Austrijanac sa 92,7% obrana te njegov sunarodnjak Bernhard Starkbaum, koji je s uspješnošću od 92,5% obrana čuvao vrata Villacha.

Domaćin je u malom padu, nakon četiri uzastopne pobjede doživio je dva poraza od ne toliko uglednih suparnika Fehervara i ljubljanske Olimpije.

Red Bull Salzburg kvalitetnija je momčad od svog domaćina, a to je uredno i dokazivao u proteklim sudarima. Od posljednjih sedam međusobnih utakmica, Salzburg je slavio u čak šest

Napadaču gostiju Ryanu Duncanu dajemo prednost u odnosu na domaćeg kolegu Rolanda Kaspitza u dvoboju igrača koji dijele treće mjesto po uspješnosti u cijeloj ligi sa 39 bodova. RB Salzburg je najefikasnija momčad EBEL-a, dosta zabija i Villach pa bi u njihovom sudaru moglo biti dosta pogodaka.

Linker
15. svibanj 2024 07:58