NESRETNI VRATAR

Srbi optužuju hrvatskog golmana: 'Grca u dugovima, zato se kladi i pušta golove'

Novi Pazar je u poslednje tri utakmice doživio dva poraza i primio sedam golova (2+2+3)
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2014. 21:19

Već neko vrijeme srpskim medijima kruži priča kako hrvatski vratar, Marko Šimić već neko vrijeme 'namjerno pušta golove, jer se kladi protiv Novog Pazara.

Tako je portal Sandžak Haber, nakon što je prikupio brojne informacije s društvenih mreža, objavio tekst u kojem se Šimića proziva za puštanje golova, a glavni razlog je problem s kockom.

- Sandžakhaber saznaje, a na društvenim mrežama također piše, kako naš prvotimac ima kockarskih i dužničkih problema, ali i da u posljednje vrijeme ima i žestoke uplate na sportskim i online kladionicama kako će FK Novi Pazar primiti dva ili više golova. Tako je nažalost bilo i zadnjih dana pa je vratar ispuštao lopte kao da mu se ruke ne pitaju - piše autor teksta na 'Sandžak Haberu'.

Jedan od sugovornika za Sandžakhaber kazao je kako osim kocke Šimić ima problema i s noćim izlascima. U nogometnim krugovima također kruži i priča kako je iz Irana pobjegao glavom bez obzira, jer su ga uhvatili da je prodavao utakmice. Šimić je u Iranu branio žute boje Sanat Naft Abadan, navodi se u tekstu.

Autor teksta također je istaknuo kako cijela priča ima opravdanih sumnji jer je se već ranije pokazalo kako Šimić ima problema s kockom. Točnije podsjeća na njegov rat sa Zvonkom Zubakom, njegovim bivšim predsjednikom odnosno predsjednikom kluba u kojem je branio.

- Šimić bi na kladionici odigrao kako će, primjera radi, Croatia Sesvete primiti tri gola, a onda ih na utakmici primio i uzeo novac. O tome se radi, nemaju drugi klubovi veze s tim, pričao je svojevremeno Zubak.

Šimić je iz Croatia Sesveta 2010. godine otišao u Jagodinu gdje je branio dvije sezone, zatim je otišao u Iran, gdje se zadržao jako kratko i ubilježio sedam nastupa. U sezoni 2013/14, na golu Novog Pazara zamijenio je Nemanju Supića, s kojim su Pazarci također u lošim odnosima.

Novi Pazar je u poslednje tri utakmice doživio dva poraza i primio sedam golova (2+2+3).

Linker
19. svibanj 2024 09:40