Mladen Krstajic
 REUTERS/Maxim Shemetov / REUTERS
NEKA NOVA SRBIJA

SRPSKI IZBORNIK ŠOKIRAO JAVNOST OBJAVOM IMENA ZA LIGU NACIJA Krstajić s popisa izbacio čak šestoricu u odnosu na Mundijal u Rusiji! Legenda bez poziva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. kolovoz 2018. 20:26

Izbornik sprpske nogometne reprezentacije Mladen Krstajić objavio je popis igrala koji će konkurirati za nadolazeće okršaje u Ligi nacija. Imena koja su se našla na listi podigla su puno prašine u susjedstvu, točnije, tamošnja javnost šokirana je imenima koje Krstajić nije stavio na popis.

Na njemu nema Luke Milivojevića, Vladimira Stojkovića, Luke Jovića, Duška Tošića, Branislava Ivanovića, Marka Grujića. U dogovoru sa izbornikom mlade reprezentacije Goranom Đorovićem, Luka Jović i Marko Grujić bit će u sastavu za kvalifikacijske utakmice protiv Rusije i Makedonije.

U odnosu na Mundijal u Rusiji nova lica su Aleksandar Jovanović, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Nenad Krstičić, Mijat Gaćinović i Jagoš Vuković.

POPIS REPREZENTATIVACA

Vratari: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Aleksandar Jovanović.

Obrana: Antonio Rukavina, Uroš Spajić, Nikola Milenković, Jagoš Vuković, Miloš Veljković, Aleksandar Kolarov, Milan Rodić.

Vezni red: Nemanja Matić, Nemanja Maksimović, Saša Lukić, Sergej Milinković-Savić, Nenad Krstičić.

Napadači: Dušan Tadić, Filip Kostić, Adem Ljajić, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Nemanja Radonjić, Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović.

Linker
05. svibanj 2024 10:21