Marko Lešković
 Ronald Gorsic / CROPIX / Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX
NOVI START

STIGAO KAO VELIKO POJAČANJE, A ONDA JE SVE KRENULO NIZBRDO Jedan od najvećih pehista HR nogometa napušta Maksimir: 'To je najbolja opcija...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. siječanj 2020. 16:36

Marko Lešković već trenira s Lokomotivom, dogovorena je posudba do ljeta. Marko je bio "za" kad se radi o odlasku kod Gorana Tomića. U Lokosima se želi dokazati i vratiti u pravu formu.

- Pričao sam sa svima, vidio sam da je to bila najbolja opcija. Vraćam se nakon ozljede, treba mi što više utakmica na proljeće. Lokomotiva ima dobru momčad, velike ambicije, igra u polufinalu Kupa, to mi je zaista super opcija. Najbitnije mi je biti zdrav te odigrati što više utakmica. Zbog toga sam i došao u Lokose.

Znači nije bilo nikakvih problema spustiti se stepenicu niže...

- Ma, Lokomotiva je odlična momčad, u razgovoru s trenerom, sportskim direktorom i ljudima u mojem novom klubu zaključio sam da mi je ovo zaista najbolji izbor za povratak. Za sada trčim, a mislim da ću za desetak dana biti spreman, glavno je da nemam nikakvih bolova.

Zagreb, 100818.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 3. kola Hrvatski Telekom 1. HNL,
GNK Dinamo - NK Slaven Belupo.
Na fotografiji: Marko Leskovic, Ivan Sunjic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ambicija mu se, jasno, vratiti u Dinamo na velika vrata.

- Imam ugovor s Dinamom, ovdje sam da se vratim u život. Jedva čekam početak proljetnog dijela sezone - zaključio je Lešković.

Inače, Lokomotiva će trenirati u Zagrebu do 15. siječnja kada će, već tradicionalno, odraditi drugi dio zimskih priprema u Medulinu, gdje će odigrati Arena Cup. Na pripremama su od starosjedioca Grbić, Hendija, Kolinger, Marković, Karačić, Mersinaj, Smoljo, Gluhaković, Brezina, Halilović, Tolić, Cokaj, Majić, Petrak, Jakić, Budimir, Kastrati, Tuci, Uzuni i Maružin, a od novaka rade Marko Lešković, Ivan Čeliković, Marko Jurić i Frane Vojković. Od Lokomotivinih juniorskih igrača seniorskoj su momčadi pridodani Ivan Lukić, Raul Florutz, Bruno Zdunić, Gabrijel Groznica, Roko Šimić, Josip Palić i Albion Marku. Brazilci Sammir i Emerson dobili su pak nekoliko dana više slobodno zbog dalekog putovanja te se suigračima priključuju u srijedu.

Linker
26. travanj 2024 11:30