ČUDNA SCENA

ŠTO JE TO TOČNO ŽELIO ZORAN MAMIĆ? Bivši trener Dinama ustao kao oparen iz lože i galamio prema terenu. Pušnik se okrenuo i zagledao...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2016. 21:22

BBB-i su se vratili na Sjever, Torcida je sjajno popunila Jug, bilo ih je čak tri tisuće, nešto malo više nego BBB-a, što samo pokazuje da su skupina u naponu snage, privrženosti klubu i entuzijazma za razliku od zagrebačke navijačke scene koja će trebati vremena da se ojača na negdašnje razine.

No, nije to bio atmosferski top derbi, kiša koja je prala Zagreb mnoge je odgovorila od ideje da navuku prehladu zbog nogometa. Brojači su pokazali cifru od 11.050 gledatelja, od čega oko pola na navijačkima tribinama. Premda je Dinamo velikodušno dijelio kabanice publici na Istoku i Zapadu. Što im čak na kraju nije trebala, jer kiša je popustila baš pred start susreta.

Izuzev, međutim, pogleda na Sjever i Jug, jedan od zanimljivijih pogleda događao se na zapadu, gdje je Dinamu pokušao pomoći i bivši trener Zoran Mamić, koji je u jednom trenutku ustao sa svog mjesta u svečanoj loži te gestikulacijama pokušao mobilizirati igrače na travnjaku!

Što li je htio? Nakon posla sata igre, dakle, skočio je kao ispucan iz katapulta pred svečanu ložu i stao nešto galamiti prema terenu. Marijan Pušnik odjednom se zagledao prema negdašnjem treneru Modrih, možda se nisu čuli, ali što su si imali za poručiti?

Linker
03. svibanj 2024 17:45