Marko Lešković
 Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
BOLNICA NA MAKSIMIRU

STOPER DINAMA HITNO OPERIRAN NAKON TEŠKOG LOMA Evo koliko će trajati oporavak važnog Dinamovog nogometaša nakon stravične ozljede

Piše: Goranka JureškoObjavljeno: 03. travanj 2018. 16:00

Stoper Dinama Marko Lešković kojem je na utakmici sa zaprešićkim Interom slomljena čeljust proteklog vikenda dobro se oporavlja i sutra bi, prema najavama liječnika, trebao izaći iz bolnice.

No, Lešković još barem tjedan dana mora mirovati kod kuće a za sad može konzumirati samo mekanu hranu. Također će zbog teške ozljede dodatni oporavak trajati oko tri tjedna što znači ukupno barem mjesec dana. Inače, Leškoviću je čeljust operirana na Klinici za kirurgiju lica, čeljusti i usta KB Dubrava a liječnici kažu kako je operacija protekla dobro odnosno bez komplikacija a takva je, za sad, i postoperativni tijek.

Podsjetimo, prije nekoliko dana ozlijedio se jedan od glavnih nogometaša Nikola Moro koji će zbog ozljede koljena pauzirati do kraja sezone. Njega je protiv Intera zamijenio Amer Gojak koji se također ozlijedio, a najgore je prošao stoper Marko Lešković.

HNTV

Spomenuti je u jednom zračnom duelu s Matom Grgićem pao na travnjak, pokušao s tla glavom izbaciti loptu u aut, ali ga je Grgić prilikom pokušaja novog ubačaja svom snagom iz voleja pogodio nogom u lice te mu slomio donju čeljust.

Linker
28. travanj 2024 08:12